Animering i Xpress med nytt Quark-tillegg

Takket være et tilleggsprogram kan Quark Xpress 7-brukere nå også lage Flash-dokumenter direkte i Xpress. Flere av de nye funksjonene som inngår i XPress 7 følger med i animeringsverktøyet, eksempelvis skyggelegging, transparens og nye digitale arbeidssedler – Job Jackets. Har du allerede ferdige Xpress-dokumenter, kan disse konverteres til Flash-filer og gis interaktivitet og animeringer. Dermed blir det vesentlig enklere enn tidligere å utføre flerkanalspublisering med Quark. Det nye programmet, med navnet Quark Interactive Designer, fungerer kun med Quark Xpress 7.0.2, som er den nyeste oppdateringen. Programmet har støtte for både Mac og Windows, og koster rundt 2000 kroner. For mer informasjon eller for å laste ned en demoversjon av programmet, går du til Quarks nettsted.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *