To store flatbedmodeller fra Mimaki

Mimaki er på banen med to nye UV-baserte flatbedmodeller i storformat; Mimaki JF-1631 og Mimaki JF-1610. Begge skriverne produserer utskrifter i oppløsning 1200 x 1200 ppt, og kan også skrive ut med dekkhvitt eller lakk. JF-1631 har en maksimal utskriftsbredde på 1,6 x 3,1 meter, mens lillebroren JF-1610 makter 1,6 x 1 meter. De kan trykke med fire eller åtte farger og er utstyrt med doble sett UV-lamper. I tillegg til papir, kan de skrive ut på materialer som plast og akryl, og også på materialer med ujevnt underlag med tykkelser opptil 50 millimeter. Norsk distributør er Signcom.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: