To store flatbedmodeller fra Mimaki

Mimaki er på banen med to nye UV-baserte flatbedmodeller i storformat; Mimaki JF-1631 og Mimaki JF-1610. Begge skriverne produserer utskrifter i oppløsning 1200 x 1200 ppt, og kan også skrive ut med dekkhvitt eller lakk. JF-1631 har en maksimal utskriftsbredde på 1,6 x 3,1 meter, mens lillebroren JF-1610 makter 1,6 x 1 meter. De kan trykke med fire eller åtte farger og er utstyrt med doble sett UV-lamper. I tillegg til papir, kan de skrive ut på materialer som plast og akryl, og også på materialer med ujevnt underlag med tykkelser opptil 50 millimeter. Norsk distributør er Signcom.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: