To store flatbedmodeller fra Mimaki

Mimaki er på banen med to nye UV-baserte flatbedmodeller i storformat; Mimaki JF-1631 og Mimaki JF-1610. Begge skriverne produserer utskrifter i oppløsning 1200 x 1200 ppt, og kan også skrive ut med dekkhvitt eller lakk. JF-1631 har en maksimal utskriftsbredde på 1,6 x 3,1 meter, mens lillebroren JF-1610 makter 1,6 x 1 meter. De kan trykke med fire eller åtte farger og er utstyrt med doble sett UV-lamper. I tillegg til papir, kan de skrive ut på materialer som plast og akryl, og også på materialer med ujevnt underlag med tykkelser opptil 50 millimeter. Norsk distributør er Signcom.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: