Brann skapte tøff februar for Coloro

Coloro AS er fortsatt uten kontorlokaler etter brannen i Brobekkveien 80 i Oslo natt til 7. februar. Brannen startet i lokalene til Brobekk Storcash, og brannen som pågikk i over 12 timer, skapte store røyk og sotskader i Coloros kontorlokaler noen etasjer over. Coloros varelager ble ikke berørt av brannen, så selskapet har hele tiden vært operative når det gjelder vareleveringer til sine kunder. Derimot har det vært problemer med telefon og fax de siste par ukene, og selskapet beklager dette og håper det ikke har skapt mye trøbbel for våre kunder. Det meldes at telefon- og fakssystmer nå er oppe og går igjen, med midlertidige viderekoblinger. Man kan dermed benytte de faste telefon- og faxnumre igjen. Coloro har tro på å være på plass igjen i sine kontorlokaler rundt månedsskiftet februar-mars.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: