Brann skapte tøff februar for Coloro

Coloro AS er fortsatt uten kontorlokaler etter brannen i Brobekkveien 80 i Oslo natt til 7. februar. Brannen startet i lokalene til Brobekk Storcash, og brannen som pågikk i over 12 timer, skapte store røyk og sotskader i Coloros kontorlokaler noen etasjer over. Coloros varelager ble ikke berørt av brannen, så selskapet har hele tiden vært operative når det gjelder vareleveringer til sine kunder. Derimot har det vært problemer med telefon og fax de siste par ukene, og selskapet beklager dette og håper det ikke har skapt mye trøbbel for våre kunder. Det meldes at telefon- og fakssystmer nå er oppe og går igjen, med midlertidige viderekoblinger. Man kan dermed benytte de faste telefon- og faxnumre igjen. Coloro har tro på å være på plass igjen i sine kontorlokaler rundt månedsskiftet februar-mars.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: