Rask fargelaser for små kontorer

Canons laserskriverserie I-sensys får et nytt medlem, i form av modellen LBP5360. Det er en fargelaserskriver som produserer inntil 21 sider i minuttet både i farger og sort/hvitt, og har støtte for tosidig utskrift. Skriveren er en bordmodell og målgruppen er først og fremst små kontorer. Den benytter Canons S-toner og har en maksimal oppløsning på 9600 x 600 ppt. I følge Canon er oppvarmingstiden redusert ved hjelp av et keramisk varmeelementet som overfører varmen direkte til fikseringsvalsen. Andre funksjoner i LBP5360 er innebygd nettverkskort og muligheter for fjernstyring. Ved tung nettverksbelastning finnes tilgjengelig en 20 GB harddisk som tilvalg, som kan benyttes til å lagre grafikk, fonter og logoer. Canon LBP5360 er klar for markedet nå i mars, og i skrivende stund er den ikke prissatt endelig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: