Rask fargelaser for små kontorer

Canons laserskriverserie I-sensys får et nytt medlem, i form av modellen LBP5360. Det er en fargelaserskriver som produserer inntil 21 sider i minuttet både i farger og sort/hvitt, og har støtte for tosidig utskrift. Skriveren er en bordmodell og målgruppen er først og fremst små kontorer. Den benytter Canons S-toner og har en maksimal oppløsning på 9600 x 600 ppt. I følge Canon er oppvarmingstiden redusert ved hjelp av et keramisk varmeelementet som overfører varmen direkte til fikseringsvalsen. Andre funksjoner i LBP5360 er innebygd nettverkskort og muligheter for fjernstyring. Ved tung nettverksbelastning finnes tilgjengelig en 20 GB harddisk som tilvalg, som kan benyttes til å lagre grafikk, fonter og logoer. Canon LBP5360 er klar for markedet nå i mars, og i skrivende stund er den ikke prissatt endelig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: