Satser 10 millioner på konvoluttproduksjon

PUBLISERT: 5 mars 2007
OPPDATERT: 21 mars

Konvoluttprodusenten Bongs Konvolutter investerer i nytt produksjonsutstyr med tanke på å øke produksjonen i Norge. Nær 10 millioner kroner har bedriften investert i en tyskprodusert høyhastighetsmaskin, som årlig skal produsere 520 millioner konvolutter. Den ble startet opp av fylkesordføreren i Vestfold, Tove Lisbeth Vasvik, 1. mars. – Dette er en investering for fremtiden, sier administrerende direktør Terje Løken. – Vi har alltid ligget i fremste rekke når det gjelder teknologi. Våre gamle produksjonslinjer var begge utbygd med pakkeroboter og helautomatisk palletering. Dette utstyret er nå bygd om og tilpasset det nye utstyret. Den nye maskinen har seks trykkverk, og gjør det mulig for oss å tilby nye og mer fleksible løsninger, sier han. Bongs Konvolutter AS ble etablert allerede i 1898, og var den gang Norges første konvoluttfabrikk. I dag har de et av Europas mest moderne produksjonsanlegg for konvolutter, og ved anlegget på Vear utenfor Tønsberg foregår mer enn halvparten av Norges konvoluttproduksjon på rundt en milliard konvolutter. Der produseres og lagerføres mer enn 200 forskjellige konvoluttvarianter, og bedriften har mer enn 90 millioner enheter på lager. Bedriften har rundt 100 årsverk, og nådde i fjor en omsetning på 153 millioner kroner.

Les videre

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Trendrapport: Optimisme til tross for økonomisk motvind

Drupa slipper sin niende "Global Trends Report" i november. De foreløpige resultatene viser at både trykkerier og leverandører tror på et godt 2024, selv om det er krisetider.
Sabine-Geldermann_Drupa

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682