Satser 10 millioner på konvoluttproduksjon

Konvoluttprodusenten Bongs Konvolutter investerer i nytt produksjonsutstyr med tanke på å øke produksjonen i Norge. Nær 10 millioner kroner har bedriften investert i en tyskprodusert høyhastighetsmaskin, som årlig skal produsere 520 millioner konvolutter. Den ble startet opp av fylkesordføreren i Vestfold, Tove Lisbeth Vasvik, 1. mars. – Dette er en investering for fremtiden, sier administrerende direktør Terje Løken. – Vi har alltid ligget i fremste rekke når det gjelder teknologi. Våre gamle produksjonslinjer var begge utbygd med pakkeroboter og helautomatisk palletering. Dette utstyret er nå bygd om og tilpasset det nye utstyret. Den nye maskinen har seks trykkverk, og gjør det mulig for oss å tilby nye og mer fleksible løsninger, sier han. Bongs Konvolutter AS ble etablert allerede i 1898, og var den gang Norges første konvoluttfabrikk. I dag har de et av Europas mest moderne produksjonsanlegg for konvolutter, og ved anlegget på Vear utenfor Tønsberg foregår mer enn halvparten av Norges konvoluttproduksjon på rundt en milliard konvolutter. Der produseres og lagerføres mer enn 200 forskjellige konvoluttvarianter, og bedriften har mer enn 90 millioner enheter på lager. Bedriften har rundt 100 årsverk, og nådde i fjor en omsetning på 153 millioner kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: