Fleksibelt e-papir i masseproduksjon

Den britiske e-papirutvikleren Plastic Logic har fått mer enn 100 millioner kroner for å dra i gang en kommersiell fremstilling av sitt fleksible e-papir. Fabrikken skal plasseres i Dresden i Tyskland, og produksjonen starter neste år. Fra starten vil Plastic Logic ha en produksjonskapasitet på 100 millioner enheter i året. Uavhengige undersøkelser tror markedet for fleksible e-papirapplikasjoner vil være verdt rundt 30 milliarder dollar i 2015, og så mye som 250 milliarder dollar i 2025.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: