Fleksibelt e-papir i masseproduksjon

Den britiske e-papirutvikleren Plastic Logic har fått mer enn 100 millioner kroner for å dra i gang en kommersiell fremstilling av sitt fleksible e-papir. Fabrikken skal plasseres i Dresden i Tyskland, og produksjonen starter neste år. Fra starten vil Plastic Logic ha en produksjonskapasitet på 100 millioner enheter i året. Uavhengige undersøkelser tror markedet for fleksible e-papirapplikasjoner vil være verdt rundt 30 milliarder dollar i 2015, og så mye som 250 milliarder dollar i 2025.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: