Raskere utskytning i neste Impostrip

Ultimate Technographies har lansert utskytningsprogrammet Impostrip Ondemand Digital i versjon 5.2, nå med utviklerens funksjon Optimized PDF, som ifølge selskapet gir raskere produksjon med variable data. Optimized PDF er en funksjon rettet inn mot selve ripprosessen, der den kopierer de grafiske elementene som finnes på de dokumentsidene som skal rippes. Elementene lagres i rippens cacheminne og vil på den måten øke hastigheten på utskytning og ripping. Ønsker du å teste den nyeste versjonen av Impostrip Ondemand Digital, finnes det en demoversjon som kan benyttes i fem dager.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: