Raskere utskytning i neste Impostrip

Ultimate Technographies har lansert utskytningsprogrammet Impostrip Ondemand Digital i versjon 5.2, nå med utviklerens funksjon Optimized PDF, som ifølge selskapet gir raskere produksjon med variable data. Optimized PDF er en funksjon rettet inn mot selve ripprosessen, der den kopierer de grafiske elementene som finnes på de dokumentsidene som skal rippes. Elementene lagres i rippens cacheminne og vil på den måten øke hastigheten på utskytning og ripping. Ønsker du å teste den nyeste versjonen av Impostrip Ondemand Digital, finnes det en demoversjon som kan benyttes i fem dager.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: