Matt og blank laminering

GBC Film Products Group har utviklet en lamineringsfilm i to varianter: Supreme Gloss OPP og Supreme Matt OPP. Filmen har ifølge selskapet en svært sterk og holdbar overflate, og egner seg blant annet for produksjon av bokomslag. Supreme Gloss OPP er 25,5 mikron tykk og er utviklet spesielt for enkelt- og dobbeltsidig laminering fra rull. Filmen er av polypropen, har en blank overflate og egner seg for bokomslag, brosjyrer og foldere. Supreme Matt OPP på sin side egner seg best for produkter som skal viderebearbeides i form av spotlakkering, UV-lakkering, reliefftrykking eller stansing. GBC fremhever at filmen har en tydelig mattere overflate enn andre tilsvarende filmer i markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: