Matt og blank laminering

GBC Film Products Group har utviklet en lamineringsfilm i to varianter: Supreme Gloss OPP og Supreme Matt OPP. Filmen har ifølge selskapet en svært sterk og holdbar overflate, og egner seg blant annet for produksjon av bokomslag. Supreme Gloss OPP er 25,5 mikron tykk og er utviklet spesielt for enkelt- og dobbeltsidig laminering fra rull. Filmen er av polypropen, har en blank overflate og egner seg for bokomslag, brosjyrer og foldere. Supreme Matt OPP på sin side egner seg best for produkter som skal viderebearbeides i form av spotlakkering, UV-lakkering, reliefftrykking eller stansing. GBC fremhever at filmen har en tydelig mattere overflate enn andre tilsvarende filmer i markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: