Firstproof sjekker begge sider

PUBLISERT: 8 mai 2007
OPPDATERT: 8 mai

Hamillroad Software oppgraderer sin arbeidsflytløsning for skjermprøvetrykk, Firstproof, til versjon 4.0. Den nye versjonen er testet ut hos utvalgte kunder siden februar, og er nå klar for salg. Blant nyhetene er et nytt analyseverktøy, Duplex View Tool. Dette verktøyet sørger for at man kan granske bak- og framsiden av et trykk samtidig, ved at den ene siden vises transparent over den andre. På den måten kan man kontrollere pasningen i jobben uten å måtte foreta utskrift. Dessuten inneholder Firstproof 4.0 en funksjon som signaliserer når en jobb er rippet og ferdig for sjekk, en ny søkefunksjon samt bedre verktøy for forstørrelse og jobbrapportering. Grensesnittet er i tillegg fornyet, blant annet gjennom bevegelige verktøypaletter. Firstproof er en arbeidsflytløsning for skjermprøvetrykk for Harlequin- og tiff-baserte ripper.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie