Firstproof sjekker begge sider

Hamillroad Software oppgraderer sin arbeidsflytløsning for skjermprøvetrykk, Firstproof, til versjon 4.0. Den nye versjonen er testet ut hos utvalgte kunder siden februar, og er nå klar for salg. Blant nyhetene er et nytt analyseverktøy, Duplex View Tool. Dette verktøyet sørger for at man kan granske bak- og framsiden av et trykk samtidig, ved at den ene siden vises transparent over den andre. På den måten kan man kontrollere pasningen i jobben uten å måtte foreta utskrift. Dessuten inneholder Firstproof 4.0 en funksjon som signaliserer når en jobb er rippet og ferdig for sjekk, en ny søkefunksjon samt bedre verktøy for forstørrelse og jobbrapportering. Grensesnittet er i tillegg fornyet, blant annet gjennom bevegelige verktøypaletter. Firstproof er en arbeidsflytløsning for skjermprøvetrykk for Harlequin- og tiff-baserte ripper.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: