Firstproof sjekker begge sider

Hamillroad Software oppgraderer sin arbeidsflytløsning for skjermprøvetrykk, Firstproof, til versjon 4.0. Den nye versjonen er testet ut hos utvalgte kunder siden februar, og er nå klar for salg. Blant nyhetene er et nytt analyseverktøy, Duplex View Tool. Dette verktøyet sørger for at man kan granske bak- og framsiden av et trykk samtidig, ved at den ene siden vises transparent over den andre. På den måten kan man kontrollere pasningen i jobben uten å måtte foreta utskrift. Dessuten inneholder Firstproof 4.0 en funksjon som signaliserer når en jobb er rippet og ferdig for sjekk, en ny søkefunksjon samt bedre verktøy for forstørrelse og jobbrapportering. Grensesnittet er i tillegg fornyet, blant annet gjennom bevegelige verktøypaletter. Firstproof er en arbeidsflytløsning for skjermprøvetrykk for Harlequin- og tiff-baserte ripper.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: