Rask skanner i multifunksjonsløsning

Canon lanserer sin hittil raskeste og mest avanserte skriver/kopimaskin, Irc5185i, som er utviklet med tanke på kontormarkedet. Ifølge Canon skriver den ut med en oppløsning på opptil 1200 ppt, og med en hastighet på 51 sider i minuttet både i farger og sorthvitt, noe som gjør den til den raskeste av fargeskriverne i Ir-serien. Maskinen har funksjoner for utskrift, kopiering, skanning, faks og e-post. Fra leverandørens side ønsker man spesielt å fokusere på skannefunksjonen, som ved hjelp av tosidig innskanning kan skanne opptil 100 tosidige fargedokumenter i minuttet. – Skannefunksjonen innebærer at maskinen også blir en viktig del av et større dokumenthåndteringssystem, viktig for mange som ønsker muligheten for arkivering og rask gjenfinning av dokumenter, presiserer Christoffer Bohrn, produktsjef for Office Print hos Canon i Sverige. Canons publiseringsverktøy IW Publishing Manager medfølger også, slik at brukerne kan blande og redigere sammen dokumenter fra ulike programmer. Dessuten finnes sikkerhetsfunksjoner for blant annet å forhindre at dokumenter benyttes uten tillatelse. Irc5185i støtter også Windows Vista web services on devices (WSD) samt den kommende nettverksprotokollen IPv6.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: