Rask skanner i multifunksjonsløsning

PUBLISERT: 16 mai 2007
OPPDATERT: 16 mai

Canon lanserer sin hittil raskeste og mest avanserte skriver/kopimaskin, Irc5185i, som er utviklet med tanke på kontormarkedet. Ifølge Canon skriver den ut med en oppløsning på opptil 1200 ppt, og med en hastighet på 51 sider i minuttet både i farger og sorthvitt, noe som gjør den til den raskeste av fargeskriverne i Ir-serien. Maskinen har funksjoner for utskrift, kopiering, skanning, faks og e-post. Fra leverandørens side ønsker man spesielt å fokusere på skannefunksjonen, som ved hjelp av tosidig innskanning kan skanne opptil 100 tosidige fargedokumenter i minuttet. – Skannefunksjonen innebærer at maskinen også blir en viktig del av et større dokumenthåndteringssystem, viktig for mange som ønsker muligheten for arkivering og rask gjenfinning av dokumenter, presiserer Christoffer Bohrn, produktsjef for Office Print hos Canon i Sverige. Canons publiseringsverktøy IW Publishing Manager medfølger også, slik at brukerne kan blande og redigere sammen dokumenter fra ulike programmer. Dessuten finnes sikkerhetsfunksjoner for blant annet å forhindre at dokumenter benyttes uten tillatelse. Irc5185i støtter også Windows Vista web services on devices (WSD) samt den kommende nettverksprotokollen IPv6.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324