Satser digitalt i Østfold

Midt i mai åpnet Digitaltrykkeriet AS sentralt i Fredrikstad. Som navnet beskriver, satses det for fullt på digitaltrykk. Digitaltrykkeriet ledes av Jan Tore Hall, som kjenner markedet fra tidligere. Bak den nye bedriften står også Ola Fredriksen, som har drevet Digital Printservice (DPS) i Oslo de siste to årene. Han kjøpte Roy Wærås’ selskap i 2005, og har siden den gang økt omsetningen betydelig. I år forventer DPS å omsette digitaltrykksaker for rundt 10 millioner kroner. Digitaltrykkeriet i Fredrikstad vil i første omgang ha to ansatte, og rette seg mot små og mellomstore bedrifter i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg og Halden. Maskinparken består blant annet av en Xerox 4110 for sort/hvittproduksjon og en Docucolor 5000 for fargeproduksjon. I tillegg vil selskapet anskaffe utstyr for storformatproduksjon. – Høy servicegrad har vært en viktig årsak til suksessen med DPS i Oslo. Nå tar vi dette begrepet enda et skritt lenger, og introduserer 24 timers service for avtalekunder, uansett når oppdraget bestilles, sier Ola Fredriksen til AGI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: