Satser digitalt i Østfold

PUBLISERT: 25 mai 2007
OPPDATERT: 21 mars

Midt i mai åpnet Digitaltrykkeriet AS sentralt i Fredrikstad. Som navnet beskriver, satses det for fullt på digitaltrykk. Digitaltrykkeriet ledes av Jan Tore Hall, som kjenner markedet fra tidligere. Bak den nye bedriften står også Ola Fredriksen, som har drevet Digital Printservice (DPS) i Oslo de siste to årene. Han kjøpte Roy Wærås’ selskap i 2005, og har siden den gang økt omsetningen betydelig. I år forventer DPS å omsette digitaltrykksaker for rundt 10 millioner kroner. Digitaltrykkeriet i Fredrikstad vil i første omgang ha to ansatte, og rette seg mot små og mellomstore bedrifter i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg og Halden. Maskinparken består blant annet av en Xerox 4110 for sort/hvittproduksjon og en Docucolor 5000 for fargeproduksjon. I tillegg vil selskapet anskaffe utstyr for storformatproduksjon. – Høy servicegrad har vært en viktig årsak til suksessen med DPS i Oslo. Nå tar vi dette begrepet enda et skritt lenger, og introduserer 24 timers service for avtalekunder, uansett når oppdraget bestilles, sier Ola Fredriksen til AGI.

Les videre

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Trendrapport: Optimisme til tross for økonomisk motvind

Drupa slipper sin niende "Global Trends Report" i november. De foreløpige resultatene viser at både trykkerier og leverandører tror på et godt 2024, selv om det er krisetider.
Sabine-Geldermann_Drupa

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682