Apogee X 4.0 med Adobe PDF engine

Agfa Graphics opplyser at versjon 4 av Apogee X vil benytte Adobe PDF Engine, noe som innebærer at det benyttes pdf-arbeidsflyt gjennom hele arbeidsprosessen. Også jdf-integrasjonen er forbedret, og den nye versjonen har støtte for andre komponenter i produksjonen, slik som MIS-system og etterbehandlingssystem. Adobe PDF Print Engine er en utskriftsplattform som bygger på samme pdf-teknologi som Adobe Acrobat og Adobe CS. Via denne plattformen er det mulig å fremstille pdf-filer direkte i arbeidsflyten, og man kan blant annet unngå forenkling av transparente bilder. Formålet er å oppnå en pdf-flyt med samme teknikk for generering, kontroll og trykking av pdf-filer. Adobe PDF Engine forener pdf for bestemmelse av innholdet og jdf for «job ticketing» samt prosesstyring i RIP- og arbeidsflytsystemet. Foruten integrasjonen med PDF Engine inneholder Apogee verktøy for tone- og fargehåndtering via Agfas Alterno- og Sublima-teknologier. Versjon 4.0 forventes å være leveringsklar i begynnelsen av juni.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: