Apogee X 4.0 med Adobe PDF engine

Agfa Graphics opplyser at versjon 4 av Apogee X vil benytte Adobe PDF Engine, noe som innebærer at det benyttes pdf-arbeidsflyt gjennom hele arbeidsprosessen. Også jdf-integrasjonen er forbedret, og den nye versjonen har støtte for andre komponenter i produksjonen, slik som MIS-system og etterbehandlingssystem. Adobe PDF Print Engine er en utskriftsplattform som bygger på samme pdf-teknologi som Adobe Acrobat og Adobe CS. Via denne plattformen er det mulig å fremstille pdf-filer direkte i arbeidsflyten, og man kan blant annet unngå forenkling av transparente bilder. Formålet er å oppnå en pdf-flyt med samme teknikk for generering, kontroll og trykking av pdf-filer. Adobe PDF Engine forener pdf for bestemmelse av innholdet og jdf for «job ticketing» samt prosesstyring i RIP- og arbeidsflytsystemet. Foruten integrasjonen med PDF Engine inneholder Apogee verktøy for tone- og fargehåndtering via Agfas Alterno- og Sublima-teknologier. Versjon 4.0 forventes å være leveringsklar i begynnelsen av juni.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: