Kontroll over jobben

Det nye medlemmet i Inpress’ produktfamilie tar kontroll over hele livssyklusen til jobben. Produktet er beregnet på førtrykksbedrifter, trykkerier og annonsebyråer som benytter seg av Xinets Webnative. Produktet er blant annet egnet for fremstilling av prosjektmapper, skjematisk arkivering til disk og andre medier, samt at det gir tilgang til administrative oversiktsverktøy. Incharge tar kontrollen over jobben fra den lages i Webnative-serveren til den er levert og er klar for langtidslagring på eksterne enheter. Arkiveringen kan baseres på enkeltjobber eller per kunde. Den skjer enten automatisk til disk under jobbens gang eller manuelt når jobben er avklart. Incharge består av tre deler. Project Creator en plugin som benytter maler for å påbegynne en jobb på serveren med forhåndsdefinerte spesifikasjoner. Incharge Deliver er en plugin som leverer jobben til arkivering og gjennomfører kontroller, eksempelvis sletting av temp-filer og håndtering av backup, samt forsendelse av sluttversjonen til ftp eller via e-post. Incharge Admin er administratordelen av Incharge der administratoren kan kontrollere hvor mange jobber som er i produksjon, hvilke som er klare for arkivering og hvilke som skal langtidslagres.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: