Kontroll over jobben

Det nye medlemmet i Inpress’ produktfamilie tar kontroll over hele livssyklusen til jobben. Produktet er beregnet på førtrykksbedrifter, trykkerier og annonsebyråer som benytter seg av Xinets Webnative. Produktet er blant annet egnet for fremstilling av prosjektmapper, skjematisk arkivering til disk og andre medier, samt at det gir tilgang til administrative oversiktsverktøy. Incharge tar kontrollen over jobben fra den lages i Webnative-serveren til den er levert og er klar for langtidslagring på eksterne enheter. Arkiveringen kan baseres på enkeltjobber eller per kunde. Den skjer enten automatisk til disk under jobbens gang eller manuelt når jobben er avklart. Incharge består av tre deler. Project Creator en plugin som benytter maler for å påbegynne en jobb på serveren med forhåndsdefinerte spesifikasjoner. Incharge Deliver er en plugin som leverer jobben til arkivering og gjennomfører kontroller, eksempelvis sletting av temp-filer og håndtering av backup, samt forsendelse av sluttversjonen til ftp eller via e-post. Incharge Admin er administratordelen av Incharge der administratoren kan kontrollere hvor mange jobber som er i produksjon, hvilke som er klare for arkivering og hvilke som skal langtidslagres.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: