Kontroll over jobben

PUBLISERT: 18 juni 2007
OPPDATERT: 18 juni

Det nye medlemmet i Inpress’ produktfamilie tar kontroll over hele livssyklusen til jobben. Produktet er beregnet på førtrykksbedrifter, trykkerier og annonsebyråer som benytter seg av Xinets Webnative. Produktet er blant annet egnet for fremstilling av prosjektmapper, skjematisk arkivering til disk og andre medier, samt at det gir tilgang til administrative oversiktsverktøy. Incharge tar kontrollen over jobben fra den lages i Webnative-serveren til den er levert og er klar for langtidslagring på eksterne enheter. Arkiveringen kan baseres på enkeltjobber eller per kunde. Den skjer enten automatisk til disk under jobbens gang eller manuelt når jobben er avklart. Incharge består av tre deler. Project Creator en plugin som benytter maler for å påbegynne en jobb på serveren med forhåndsdefinerte spesifikasjoner. Incharge Deliver er en plugin som leverer jobben til arkivering og gjennomfører kontroller, eksempelvis sletting av temp-filer og håndtering av backup, samt forsendelse av sluttversjonen til ftp eller via e-post. Incharge Admin er administratordelen av Incharge der administratoren kan kontrollere hvor mange jobber som er i produksjon, hvilke som er klare for arkivering og hvilke som skal langtidslagres.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie