Kontroll over jobben

PUBLISERT: 18 juni 2007
OPPDATERT: 18 juni

Det nye medlemmet i Inpress’ produktfamilie tar kontroll over hele livssyklusen til jobben. Produktet er beregnet på førtrykksbedrifter, trykkerier og annonsebyråer som benytter seg av Xinets Webnative. Produktet er blant annet egnet for fremstilling av prosjektmapper, skjematisk arkivering til disk og andre medier, samt at det gir tilgang til administrative oversiktsverktøy. Incharge tar kontrollen over jobben fra den lages i Webnative-serveren til den er levert og er klar for langtidslagring på eksterne enheter. Arkiveringen kan baseres på enkeltjobber eller per kunde. Den skjer enten automatisk til disk under jobbens gang eller manuelt når jobben er avklart. Incharge består av tre deler. Project Creator en plugin som benytter maler for å påbegynne en jobb på serveren med forhåndsdefinerte spesifikasjoner. Incharge Deliver er en plugin som leverer jobben til arkivering og gjennomfører kontroller, eksempelvis sletting av temp-filer og håndtering av backup, samt forsendelse av sluttversjonen til ftp eller via e-post. Incharge Admin er administratordelen av Incharge der administratoren kan kontrollere hvor mange jobber som er i produksjon, hvilke som er klare for arkivering og hvilke som skal langtidslagres.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo