Pdf-utskyting med Dynagram Inp02

Dynagram er klar med versjon 2.0 av pdf-utskytingsprogrammet Inp02. Programmet tilbyr nyheter som støtte for Acrobat 8 og er tilgjengelig både for Mac og Windows. Mac-versjonen er nå Universal Binary, altså optimalisert for både Intel- og PPC-prosessorer. Andre nyheter er en ny veileder for å foreta utskytningen raskere, forbedrede kontrollstrips og bedre tilpasning for etterbehandling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: