Nytt verktøy for fleksokontroll

Ett nytt kontrollverktøy for fleksografisk trykk har sett dagens lys. Det håndholdte verktøyet bærer navnet Flexo Plate-II-Print og skal kunne måle både platekvalitet og trykk-kvalitet. Produktet skal komplettere en serie verktøy rettet mot fleksoindustri og kvalitetskontroll. De andra produktene i serien er Flexocam til gransking av detaljer i fleksografiske plater og Anicam som måler cellevolumet i aniloksvalsen. Mer informasjon om Flexo Print-II-Plate finner du på hjemmesiden www.troika-systems.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: