ECRM presenterer ny arbeidsflyt og skifter navn

ECRM skifter navn til ECRM RipMate og slipper samtidig en ny rip-versjon. I den sammenhengen presenterer de en arbeidsflyt for 2/4 opp, med navnet Work Mate. I grunnpakken inngår rip, utskytning, prøvetrykk og klient/server-grensesnitt for jobbstyring. Utover grunnpakken kan man velge Pitstop Pro, svelling, CIP3 og fargestyring med ICC-profiler. Det finnes i tillegg skjermprøvetrykk og program for styring av aktuelle skrivere fra Epson, HP, Canon og Encad. ECRM er i Norge representert gjennom Stein Raaness AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: