Ny widescreen fra Eizo

Eizo lanserer ny 24 tommer hardwarekalibrerbar skjerm ColorEdge CG241W, spesielt egnet for foto, video, lay-out, grafisk design, førtrykk, videoredigering og DAK, i følge leverandøren Profildata, som også understreker at ColorEdge CG241W kombinerer Widescreenformatet med stort fargerom og konsise farger. Den nye LCD-panelet til CG241 gir 96% av Adobe RGB fargerom slik at skjermen kan vise det meste av de fargene som fotografer leverer i Adobe RGB-modus, eller i 100% ISO coated i CMYK slik at designeren kan se alle trykkfargene direkte på skjermen. Skjermen har innebygd en aktiv lysmåler som skal overvåke og korrigere og holde skjermen stabil. I tillegg til stabil lysstyrke skal systemet påse at skjermen kommer opp til rett nivå rett etter oppstart.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: