Nytt prøvesystem fra M-real

Papirleverandøren M-real ønsker å forenkle prosessen med valg av papir for sine kunder, blant annet ved å lansere et nytt system med prøver på Galerie Papers. Systemet består av fem innbundne bøker, en for hver HSWO-kvalitet, med trykte fargefotografier. Skaperen av bøkene er en engelsk tidsskriftsdesigner ved navn Mike McClafferty. I hver bok finner du trykkeksempler på alle de fem forskjellige kvalitetene med samme papirtykkelse, slik at du skal kunne sammenlikne både overflate og tykkelse. Bøkene inneholder også tabeller med data med tanke på å utvikle profiler for kvalitetene. Bøkene skal være et komplement til M-reals prøvetrykkservice, der ferdigtrykte arkdeler kan bindes inn etter kundens ønske og gi en ordentlig dummy.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: