Nytt prøvesystem fra M-real

Papirleverandøren M-real ønsker å forenkle prosessen med valg av papir for sine kunder, blant annet ved å lansere et nytt system med prøver på Galerie Papers. Systemet består av fem innbundne bøker, en for hver HSWO-kvalitet, med trykte fargefotografier. Skaperen av bøkene er en engelsk tidsskriftsdesigner ved navn Mike McClafferty. I hver bok finner du trykkeksempler på alle de fem forskjellige kvalitetene med samme papirtykkelse, slik at du skal kunne sammenlikne både overflate og tykkelse. Bøkene inneholder også tabeller med data med tanke på å utvikle profiler for kvalitetene. Bøkene skal være et komplement til M-reals prøvetrykkservice, der ferdigtrykte arkdeler kan bindes inn etter kundens ønske og gi en ordentlig dummy.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: