BeLight Software slipper Art Text 1.2.2

Art Text fra Belight Software er en programvare for å skape grafikk, logoer, web-bannere og knapper. Oppdateringen utvider sortimentet med 30 ferdige stiler, 22 nye skyggematerialer samt bugfikser. Oppdateringen er gratis for nåværende brukere. Du finner mer informasjon på www.belightsoft.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: