Ubegrenset angring

Det er mye man kan angre på i livet. History 2.2 hjelper dessverre lite når du har kjøpt katta i sekken. Den er nemlig en plug-in for Indesign og Incopy CS-CS3, der antallet angrenivåer med dette verktøyet økes til uendelig. Antallet angresteg begrenses ikke lenger til en aktuell arbeidssesjon, men alle endringer kan angres uavhengig av når dokumentet sist er åpnet. Dette hjelpeverktøyet kan også benyttes for versjonshåndtering, og ved at alle versjoner begrenses til én fil, sparer man også diskplass. Blant nyhetene i versjon 2.2 finner vi også at kombinasjonen ALT-dobbeltklikk åpner tidligere versjoner i et nytt dokument. History 2.2 er tilgjengelig for samtlige tre CS-versjoner av Indesign og Incopy, for både Mac OS X og Windows. En 14-dagers testversjon kan lastes ned fra www.dtptools.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: