Ubegrenset angring

Det er mye man kan angre på i livet. History 2.2 hjelper dessverre lite når du har kjøpt katta i sekken. Den er nemlig en plug-in for Indesign og Incopy CS-CS3, der antallet angrenivåer med dette verktøyet økes til uendelig. Antallet angresteg begrenses ikke lenger til en aktuell arbeidssesjon, men alle endringer kan angres uavhengig av når dokumentet sist er åpnet. Dette hjelpeverktøyet kan også benyttes for versjonshåndtering, og ved at alle versjoner begrenses til én fil, sparer man også diskplass. Blant nyhetene i versjon 2.2 finner vi også at kombinasjonen ALT-dobbeltklikk åpner tidligere versjoner i et nytt dokument. History 2.2 er tilgjengelig for samtlige tre CS-versjoner av Indesign og Incopy, for både Mac OS X og Windows. En 14-dagers testversjon kan lastes ned fra www.dtptools.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: