Arctic Paper med nytt papirlager

Arctic Paper har allerede testkjørt sitt nye lager i den svenske byen Uddevalla i et par måneder, men lanserte dette offisielt den 17. september. Det nye lageret ligger kun to og en halv times kjøring fra Oslo, og daglig leder Leif-Arne Karlsen mener at servicenivået for norske kunder nå vil bli betydelig forbedret. – Vi vil tilby ordredeadline kl. 16.15 for levering dagen etter til store deler av Norge. Samtidig kan vi levere hele produktspekteret fra samme lager, med én faktura til kunden. Dermed kan kundene samle sine kjøp på en mer effektiv måte og også oppnå bedre priser, sier han. Åpningen av det nye papirlageret ble markert ved at 350 norske kunder fikk levert kake til lunsjen den 17. september. – Dette er Skandinavias største papirlager, og vår målsetting er å tilby størst mulig fleksibilitet til kundene. Spesielt for arktrykkeriene er logistikken viktig, og vi ønsker å bli oppfattet som både fleksible og forutsigbare, sier Karlsen. Tidligere har papirprodusenten hatt lager på tre ulike steder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: