Arctic Paper med nytt papirlager

PUBLISERT: 18 september 2007
OPPDATERT: 21 mars

Arctic Paper har allerede testkjørt sitt nye lager i den svenske byen Uddevalla i et par måneder, men lanserte dette offisielt den 17. september. Det nye lageret ligger kun to og en halv times kjøring fra Oslo, og daglig leder Leif-Arne Karlsen mener at servicenivået for norske kunder nå vil bli betydelig forbedret. – Vi vil tilby ordredeadline kl. 16.15 for levering dagen etter til store deler av Norge. Samtidig kan vi levere hele produktspekteret fra samme lager, med én faktura til kunden. Dermed kan kundene samle sine kjøp på en mer effektiv måte og også oppnå bedre priser, sier han. Åpningen av det nye papirlageret ble markert ved at 350 norske kunder fikk levert kake til lunsjen den 17. september. – Dette er Skandinavias største papirlager, og vår målsetting er å tilby størst mulig fleksibilitet til kundene. Spesielt for arktrykkeriene er logistikken viktig, og vi ønsker å bli oppfattet som både fleksible og forutsigbare, sier Karlsen. Tidligere har papirprodusenten hatt lager på tre ulike steder.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676