Arctic Paper med nytt papirlager

Arctic Paper har allerede testkjørt sitt nye lager i den svenske byen Uddevalla i et par måneder, men lanserte dette offisielt den 17. september. Det nye lageret ligger kun to og en halv times kjøring fra Oslo, og daglig leder Leif-Arne Karlsen mener at servicenivået for norske kunder nå vil bli betydelig forbedret. – Vi vil tilby ordredeadline kl. 16.15 for levering dagen etter til store deler av Norge. Samtidig kan vi levere hele produktspekteret fra samme lager, med én faktura til kunden. Dermed kan kundene samle sine kjøp på en mer effektiv måte og også oppnå bedre priser, sier han. Åpningen av det nye papirlageret ble markert ved at 350 norske kunder fikk levert kake til lunsjen den 17. september. – Dette er Skandinavias største papirlager, og vår målsetting er å tilby størst mulig fleksibilitet til kundene. Spesielt for arktrykkeriene er logistikken viktig, og vi ønsker å bli oppfattet som både fleksible og forutsigbare, sier Karlsen. Tidligere har papirprodusenten hatt lager på tre ulike steder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: