Grafisk Mailing investerer kraftig

Tre nye produksjonslinjer inn, og fire gamle ut. Med tre produksjonslinjer for plastpakking og én for konvoluttering ligger mye til rette for videre vekst for Grafisk Mailing, som plastpakker og konvolutterer det meste. Spesielt vedleggene skaper utfordringer i denne delen av bransjen. Alle vedleggene gir oss noen utfordringer og en del manuelt arbeid, men gjør samtidig at det er lettere å differensiere seg, sier Jan Erik Skjerven i Grafisk Mailing. De nye plastpakkelinjene hos Grafisk Mailing har en rekke funksjoner som forenkler distribusjon med innlegg. Det viktigste er at plasten inkjettrykkes før emballeringen skjer, slik at teksten blir helt skarp også når plasten ikke ligger plant. Dernest kan de nye maskinene fordele innleggene på ulike steder i pakken, slik at det totale volumet blir mindre. Det betyr mye når tykkelsen på tidsskriftene ofte er en brøkdel av den totale høyden. Det hele styres selvsagt av moderne digitale styringsverktøy. De nye produksjonsløsningene er levert av Mailgraph, og hoveddelene er produsert av italienske CMC. Et annet satsingsområde er digitaltrykk, der det er investert i bedre fargeløsninger. Investeringene beløper seg totalt til mellom 15 og 20 millioner kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: