EFI oppdaterer for Xerox

EFI er begynt å selge den nyeste Fiery EX8000AP for Xerox-brukere. I følge EFI skal hastigheten på rippen med dette økes 65 prosent. Den nye Fiery-serveren for Xerox Docucolor 8000AP har støtte for Xerox Variable-data Intelligent PostScript Printware (VIPP) og Fiery Freeform. Plattformen har også støtte for EFIs fargehåndteringsystem Fiery Colorwise. Den støtter også profilprogramvaren Color Profiler Suite, som gjør det mulig å skape, teste og redigere fargeprofiler. Fiery finnes også med Fiery System 8 som tilbyr variabeltrykk (VDP) og integrering med EFIs web-to-print, arbeidsflyt og administrasjonssystem for trykk. Du får mer informasjon på www.efi.com/.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: