EFI oppdaterer for Xerox

EFI er begynt å selge den nyeste Fiery EX8000AP for Xerox-brukere. I følge EFI skal hastigheten på rippen med dette økes 65 prosent. Den nye Fiery-serveren for Xerox Docucolor 8000AP har støtte for Xerox Variable-data Intelligent PostScript Printware (VIPP) og Fiery Freeform. Plattformen har også støtte for EFIs fargehåndteringsystem Fiery Colorwise. Den støtter også profilprogramvaren Color Profiler Suite, som gjør det mulig å skape, teste og redigere fargeprofiler. Fiery finnes også med Fiery System 8 som tilbyr variabeltrykk (VDP) og integrering med EFIs web-to-print, arbeidsflyt og administrasjonssystem for trykk. Du får mer informasjon på www.efi.com/.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *