EFI oppdaterer for Xerox

EFI er begynt å selge den nyeste Fiery EX8000AP for Xerox-brukere. I følge EFI skal hastigheten på rippen med dette økes 65 prosent. Den nye Fiery-serveren for Xerox Docucolor 8000AP har støtte for Xerox Variable-data Intelligent PostScript Printware (VIPP) og Fiery Freeform. Plattformen har også støtte for EFIs fargehåndteringsystem Fiery Colorwise. Den støtter også profilprogramvaren Color Profiler Suite, som gjør det mulig å skape, teste og redigere fargeprofiler. Fiery finnes også med Fiery System 8 som tilbyr variabeltrykk (VDP) og integrering med EFIs web-to-print, arbeidsflyt og administrasjonssystem for trykk. Du får mer informasjon på www.efi.com/.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: