Nye ergonomiske skjermer fra NEC

NEC lanserer tre nye skjermer med wide-formatet 16:10, og de er ifølge produsenten utformet spesielt med tanke på ergonomisk arbeidsstilling. En fordel med wide-formatet skal være at det er bedre tilpasset det menneskelige synsfeltet og passer bedre til øyet. Sammenlignet med tradisjonelle skjermformater, skal dette formatet gi 20 prosent bedre skjermstørrelse å arbeide med, slik at det blir bedre plass til verktøypalletter og menyfelter. Et annet ergonomisk aspekt er at de nye skjermene kan dreies opp til 35 grader for å passe bedre til ulike arbeidsstillinger. Samtlige produkter er beregnet på kontorbruk og er tilgjengelig i flere ulike prisklasser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: