Variable dråper fra Mutoh

PUBLISERT: 12 oktober 2007
OPPDATERT: 12 oktober

Mutoh presenterte nylig en ny linje med kraftige skrivere. Variabel dråpestørrelse står sentralt i serien, som har fått navnet Blizzard og kan produsere utskrifter fra 40 til 80 kvadratmeter i timen. Blizzard er nyeste medlem i Spitfire Extreme-familien og leveres i to utgaver; Blizzard 65 med 1640 mm bredde og Blizzard 90 med 2230 mm bredde. Mutohs Blizzard-serie skriver ut direkte på ubestrøket vinyl, bannere og fleksible materialer. Maskinen retter seg mot skiltprodusenter med produkter som bedriftsskilt, vindusskilt, bakgrunnsbelysning, bilgrafikk og innendørsgrafikk. Blizzard er utformet slik at man har et ekstra stort betraktningsvindu for utskriftene. Man kan benytte selskapets Eco-Solvent Ultra-farger for mer miljøvennlige utskrifter, foruten Mutohs vanlige løsemiddelbaserte farger. Blizzard er utstyrt med to sett med fargehoder som gjør at hver skriver er tilpasset både raske og høykvalitets utskriftsvarianter. De åtte Piezo-skrivehodene har 2 x 180 munnstykker der hver har sin egen fargekanal. Fargen legges på med Mutohs utskriftsteknologi Inteligent Interweaving print technology (i2) i et mønster som bidrar til å redusere stripeeffekter. Begge skriverne vil ha en prislapp mellom 350.000 og 400.000 kroner, og være tilgjengelige fra slutten av oktober.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik