Fullt trykk under Grafiske Dager

Oslo Kongressenter var stedet 15. – 16. oktober. I løpet av de to dagene fant i underkant av 800 besøkende, fra alle typer produksjonsbedrifter, veien til Oslo Kongressenter. Muligheten for å se på produksjonsutstyr, samtale med leverandører og bransjekolleger traff tydeligvis bransjen godt, og ikke minst ble det produsert for fullt under arrangementet. Mange var imponert over at utstyrsleverandørene stilte med bredt utvalg av tungt utstyr, slik at deltagerne virkelig kunne se utstyret i praktisk bruk. Alt fra papirleverandører til bransjeforeninger og utstyrsleverandører var samlet under ett tak.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: