Nytt samarbeid i Dilling

Internettselskapet Pixelhospitalet, designbyrået RMgrafika og Stens trykkeri, alle samlokaliserte i Dilling ved Moss, har utviklet en samarbeidsplattform de kaller Graforama. Etter 30 år i Stens trykkeri og senere RMgrafika er vi glade over å kunne formalisere samarbeidet i Graforama, sier Trygve Blix, leder av Stens trykkeri og medeier i RMgrafika. – Våre kunder har ulike utfordringer og dette krever ulike løsninger. Innenfor Graforama betyr dette at vi tilbyr løsninger i alle kanaler, mens vi også sikrer en rød tråd kundens kommunikasjon. Vi har stor tro på hvert selskaps spisskompetanse, og velger av den grunn samarbeid mellom tre selskaper framfor en fusjon, der all spisskompetanse etter vår mening lett kan bli utydelig. – Et av våre satsingsområder er parallellpublisering. Flere av våre kunder publiserer nå det samme innholdet på trykk og på nett uten merarbeid. For oss blir det viktig å videreutvikle slike løsninger, uttaler Trygve Blix.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: