Nytt samarbeid i Dilling

Internettselskapet Pixelhospitalet, designbyrået RMgrafika og Stens trykkeri, alle samlokaliserte i Dilling ved Moss, har utviklet en samarbeidsplattform de kaller Graforama. Etter 30 år i Stens trykkeri og senere RMgrafika er vi glade over å kunne formalisere samarbeidet i Graforama, sier Trygve Blix, leder av Stens trykkeri og medeier i RMgrafika. – Våre kunder har ulike utfordringer og dette krever ulike løsninger. Innenfor Graforama betyr dette at vi tilbyr løsninger i alle kanaler, mens vi også sikrer en rød tråd kundens kommunikasjon. Vi har stor tro på hvert selskaps spisskompetanse, og velger av den grunn samarbeid mellom tre selskaper framfor en fusjon, der all spisskompetanse etter vår mening lett kan bli utydelig. – Et av våre satsingsområder er parallellpublisering. Flere av våre kunder publiserer nå det samme innholdet på trykk og på nett uten merarbeid. For oss blir det viktig å videreutvikle slike løsninger, uttaler Trygve Blix.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: