AGI tar deg med til Drupa!

AGI har inngått samarbeidsavtale med Mercur-reiser i Kristiansand om fellesreiser til neste års Drupa i Düsseldorf. Flere grupper i bransjen står allerede på passasjerlisten, men det er absolutt plass til flere! Hvis du ennå ikke har booket Drupa-turen anbefaler vi deg å handle raskt. Du kan for eksempel bestille gjennom Mercur-Reiser, og vite at du treffer mange bransjekolleger både på flyet og under oppholdet. Ta kontakt med Gunn Thue på telefon 38 12 33 92/80 eller besøk www.mercur-reiser.no.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: