Adobe oppdaterer Photoshop Elements

Photoshop Elements er en rimeligere variant av bildebehandlingsprogrammet Photoshop, med færre funksjoner men i stor grad basert på samme bakenforliggende teknologi. Elements 1.0 dukket opp i 2001 og deretter er den i gjennomsnitt oppgradert hvert år. Nå er vi klar for versjon 6.0 av dette programmet, som i første rekke retter seg mot bildebrukere som ønsker god funksjonalitet på en enkel måte. Blant nyhetene finner vi markeringsverktøyet Quick Selection Tool og Photomerge, et verktøy som forenkler sammenkopiering av bilder. Photoshop Elements 6 er langt rimeligere enn storebroren. Med en prislapp på rundt 600 kroner retter den seg mot alle som ønsker å redigere sine digitale bilder. Foreløpig er den kun tilgjengelig i Windows-utgave.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: