Få USB-skriveren på nettverket

Et nytt lite nettverkadapter fra HP gir deg mulighet til å beholde USB-skriveren hvis du vil skrive ut via nettverket hjemme eller på kontoret.??Med USB Network Print Adapter fra Hewlett-Packard kan du dele skrivere og all-in-one’er med kollegene dine. Du kobler til USB-kabelen fra printeren i den ene enden og en 10/100 Ethernetkabel i den andre, og så er skriveren på nettverket. Den lille boksen fungerer med alle Ethernet-nettverk. USB Network Printer Adapter kan brukes på de fleste blekk- og laserskrivere fra HP og andre skriverleverandører, som ikke har innebygd nettverkskort. Den skal også virke med de fleste HP-skrivere beregnet for hjemmebruk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: