Få USB-skriveren på nettverket

Et nytt lite nettverkadapter fra HP gir deg mulighet til å beholde USB-skriveren hvis du vil skrive ut via nettverket hjemme eller på kontoret.??Med USB Network Print Adapter fra Hewlett-Packard kan du dele skrivere og all-in-one’er med kollegene dine. Du kobler til USB-kabelen fra printeren i den ene enden og en 10/100 Ethernetkabel i den andre, og så er skriveren på nettverket. Den lille boksen fungerer med alle Ethernet-nettverk. USB Network Printer Adapter kan brukes på de fleste blekk- og laserskrivere fra HP og andre skriverleverandører, som ikke har innebygd nettverkskort. Den skal også virke med de fleste HP-skrivere beregnet for hjemmebruk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: