EFI oppdaterer for Xerox

EFI er på banen med den nyeste Fiery EX8000AP for Xerox-brukere. I følge EFI skal denne øke rip-hastigheten med 65 prosent. Den nye Fiery-serveren for Xerox Docucolor 8000AP støtter Xerox Variable-data Intelligent Postscript Printware (VIPP) og Fiery Freeform. Plattformen har også støtte for Fiery ColorWise, EFIs fargehåndteringssystem og Color Profiler Suite profilprogramvare, som muliggjør fremstilling, test og redigering av fargeprofiler. Fiery leveres videre med Fiery System 8 med muligheter for produksjon med variable data (VDP) og integrasjon med EFIs web-to-print, arbeidsflyt og forretningssystemer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: