BizDoc styrker staben

Kjetil Fostvedt vil i første rekke arbeide med løsningssalg til grafisk bransje, med hovedvekt på mindre og mellomstore produksjonsløsninger. Fostvedt tror dette markedet vil vokse kraftig de nærmeste årene. – Den grafiske bransjen er i kraftig omstilling, der markedets ønsker om mindre serier, raskere levering og mer kostnadseffektive markedskampanjer er viktige drivkrefter. Videre ser vi at markedsførerne ønsker å utnytte kombinasjonen av web og papir i større grad enn tidligere. Jeg opplever at Xerox har markedets sterkeste løsninger på disse områdene, og at BizDoc besitter kompetansen og verktøyene som skal til for å videreutvikle kundene, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: