To nye fra Grafisk System

Grafisk System kan fortelle at selskapet fra november kan tilby 2 nye ctp-modeller, ECRM DPX 2 og ECRM DPX 4. DPX 2 er en modernisert utgave av DPX/ Polysetter et kjent system som brukes av flere trykkerier i Norge. DPX 4 er en ny A2 ctp-løsning med integrert platepunch og to platemagasiner. Systemet er i følge Lasse Eriksen hos Grafisk System både kostnadsvennlig og lite plasskrevende. (B140cm L105cm H200cm). – Vi tilbyr selvsagt både teknisk support og deler til såvel nye som eksisterende ctp-systemer, forteller Eriksen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: