Wacom lanserer tegneskjerm

Wacom er på banen med Cintiq 12WX, selskapets første hybridprodukt som kombinerer den interaktive pennskjermen Cintiq med flyttbarheten og kompaktheten til tegneplaten Intous3. Det nye produktet har målene 405 x 270 x 17 millimeter, noe som er sammenlignbart med tegneplaten Intous 3 A5 Wide. Cintiq 12WX har en 12,1 tommers tft-skjerm som det kan tegnes direkte på, med samme egenskaper som Cintiq 21UX og Intous 3. Cintiq 12WX retter seg først og fremst mot profesjonelle digitale kreatører. Vekten oppgis til 2 kilo og skjermen har en oppløsning på 1280 x 800 punkter og 24-bits fargedybde. Betraktningsvinkelen er 170 grader.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: