Wacom lanserer tegneskjerm

Wacom er på banen med Cintiq 12WX, selskapets første hybridprodukt som kombinerer den interaktive pennskjermen Cintiq med flyttbarheten og kompaktheten til tegneplaten Intous3. Det nye produktet har målene 405 x 270 x 17 millimeter, noe som er sammenlignbart med tegneplaten Intous 3 A5 Wide. Cintiq 12WX har en 12,1 tommers tft-skjerm som det kan tegnes direkte på, med samme egenskaper som Cintiq 21UX og Intous 3. Cintiq 12WX retter seg først og fremst mot profesjonelle digitale kreatører. Vekten oppgis til 2 kilo og skjermen har en oppløsning på 1280 x 800 punkter og 24-bits fargedybde. Betraktningsvinkelen er 170 grader.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: