Emit tok hjem mini-motorsykkelen

Emit var blant de mange bedriftene som besøkte Konica Minoltas stand på Grafiske Dager i Folkets hus. Emit, som blant annet leverer tidtakingssystemer, kom denne gang selv først i mål gjennom å sikre seg en morsom miniatyrmotorsykkel som Konica Minolta loddet ut. Emit, her representert ved Terje Aamillom, kunne altså reise fra messen med miniatyrutgaven av en Konica Minolta Honda MotoGP-sykkel «i sekken». Emit er forøvrig trofast Konica Minolta-kunde, og kjører daglig på en multifunksjonsmaskin av typen Konica Minolta C6500 som produserer alt fra startnumre til kataloger, brosjyrer og ulike manualer, sier Aamillom, som fikk sykkelen overrakt av salgssjef Roger Holand i Konica Minolta.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: