Emit tok hjem mini-motorsykkelen

Emit var blant de mange bedriftene som besøkte Konica Minoltas stand på Grafiske Dager i Folkets hus. Emit, som blant annet leverer tidtakingssystemer, kom denne gang selv først i mål gjennom å sikre seg en morsom miniatyrmotorsykkel som Konica Minolta loddet ut. Emit, her representert ved Terje Aamillom, kunne altså reise fra messen med miniatyrutgaven av en Konica Minolta Honda MotoGP-sykkel «i sekken». Emit er forøvrig trofast Konica Minolta-kunde, og kjører daglig på en multifunksjonsmaskin av typen Konica Minolta C6500 som produserer alt fra startnumre til kataloger, brosjyrer og ulike manualer, sier Aamillom, som fikk sykkelen overrakt av salgssjef Roger Holand i Konica Minolta.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: