Nye søkeverktøy

PUBLISERT: 11 desember 2007
OPPDATERT: 11 desember

De fleste av oss har erfart at det går med mye tid til å finne igjen lagret informasjon. Nå hevder verdens største programvareselskap at de har gjort noe med dette problemet. Microsoft forteller at de har utviklet to produkter som skal forenkle søk etter relevant informasjon. Produktene Microsoft Search Server 2008 og Microsoft Search Server 2008 Express er utviklet for å forbedre produktiviteten hos bedrifter. Systemet skal gi brukerne mulighet for å søke i interne systemer og på nettet samtidig. De to versjonene er basert på samme teknologi, men forskjellen er at Search Server Express er tilgjengelig for gratis nedlasting og begrenset til å fungere på én server. Betalingsversjonen kan derimot kjøres på flere servere samtidig for å fordele belastningen. Søkemotoren inngår i Microsoft Office Share Point Server 2007, der man også kan søke i underliggende forretningssystemer og databaser. Search Server søker i dokumenter, nettsteder, Share Point-sites samt offentlige mapper i Exchange og Lotus Notes. I begynnelsen av 2008 kommer nye koblinger som skal forbedre funksjonaliteten med indeksering av Documentum og Filenet. Selskapet skal også legge til søkefunksjoner som er basert på standarden Open Search.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1