Nye søkeverktøy

De fleste av oss har erfart at det går med mye tid til å finne igjen lagret informasjon. Nå hevder verdens største programvareselskap at de har gjort noe med dette problemet. Microsoft forteller at de har utviklet to produkter som skal forenkle søk etter relevant informasjon. Produktene Microsoft Search Server 2008 og Microsoft Search Server 2008 Express er utviklet for å forbedre produktiviteten hos bedrifter. Systemet skal gi brukerne mulighet for å søke i interne systemer og på nettet samtidig. De to versjonene er basert på samme teknologi, men forskjellen er at Search Server Express er tilgjengelig for gratis nedlasting og begrenset til å fungere på én server. Betalingsversjonen kan derimot kjøres på flere servere samtidig for å fordele belastningen. Søkemotoren inngår i Microsoft Office Share Point Server 2007, der man også kan søke i underliggende forretningssystemer og databaser. Search Server søker i dokumenter, nettsteder, Share Point-sites samt offentlige mapper i Exchange og Lotus Notes. I begynnelsen av 2008 kommer nye koblinger som skal forbedre funksjonaliteten med indeksering av Documentum og Filenet. Selskapet skal også legge til søkefunksjoner som er basert på standarden Open Search.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: