Goss presenterer M-800

Goss utvider sin serie med rotasjonstrykkpresser med den nye 4×4 M-800, som skal komplettere Sunday 4000-modellene. Goss M-800-pressen trykker opptil 11 meter i sekundet og er utstyrt med en JF-70 Collect-fals. Den nye modellen er en 32-siders presse som bygger på samme konstruksjon som tidligere Goss-presser. I følge administrerende direktør Bob Brown skal den fungere som et komplement til systemene Goss-500 og Goss-600. Goss-800 er blant annet utstyrt med farge- og fuktsystem, in-line sylinderstack og sylinderteknologi fra selskapets Sunday-presser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: