Heidelberg kjøper Stielund

Heidelberg Norden kjøper selskapet Stielund, som i Sverige og Danmark leverer forbruskmateriell til grafisk bransje. Sammen med Heidelbergs eksisterende omsetning av forbruksmateriell (gummiduker, trykkplater, film etc.) kommer denne delen til å omsette over 300 millioner kroner totalt i Norden og Baltikum. Nils Stielund, som har eid og drevet Stielund i 22 år, har nå solgt samtlige aksjer i selskapet til Heidelberg i Norden/Baltikum. Heidelbergs administrerende direktør Thomas Hjorth har samtidig gitt Nils Stielund det overordnende ansvaret for selskapets omsetning av forbruksmateriell i Norden og de baltiske landene. Thomas Hjorth uttaler at han forventer store synergieffekter av sammenslåingen, som han tror vil bety store fordeler for kundene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *