PDF blir ISO-standard

Etter 14 års eksistens er filformatet pdf fra Adobe endelige antatt som en standard av International Standard Organisation. Pdf 1.7 ble akseptert med resultatet 13 mot 1 i avstemmingen om hvorvidt det var egnet som en ISO 32000-standard. Fra tidligere er to spesialiserte varianter av pdf godkjent som standard; PDF/Archive og PDF/Exchange. Standarden bidrar til at Adobe til en viss grad må belage seg på å miste den fullstendige kontrollen over utviklingen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: