Canon oppdaterer Image Prograf

Canon har oppdatert de brede modellene i sin serie av 12-fargers Imageprograf. Den 44 tommer brede Ipf8100 og 60 tommer brede Ipf9100 erstatter dermed de eldre modellene Ipf8000 og Ipf9000. Tidligere har selskapet oppdatert Ipf5100 og Ipf6100. Forskjellen mellom de nye og de gamle skriverne er at de nye bruker Canons nyeste blekkteknologi med nyutviklede versjoner av de fire sortnyansene sort, mattsort, grå og fotogrå. Canon hevder dette vil øke sverten og redusere bronseeffekter. De oppdaterte modellene er også utstyrt med et nytt skriverhode med 12 måneders garanti. Hodet inneholder en ny brikke med 2400 x 1200 dpi oppløsning og 4 pikoliters dråpestørrelse, slik de tidligere modellene også hadde. Skriverne har to skriverhoder som automatisk avdekker om noen munnstykker har tettet seg. Canon har i tillegg gjort endringer i fargehåndteringen for Kyuanos system, som endrer fargene avhengig av lyset i omgivelsene. De nye skriverne har 80 GB harddisk og benytter programvaren Digital Photo Fron Access for å kunne vise flere bilder fra samme digitalkamera.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: