Bedre Leopard-støtte fra Quark

Quark har gjort tilgjengelig en oppdatering til Quark Xpress for å gi bedre støtte for Apples nyeste operativsystem Leopard. I samarbeid med Apple har Quark arbeidet for at alle funksjoner skal fungere optimalt og har samtidig sørget for at programmet er sertifisert for Windows Vista, versjon 7.3.1. Quark forteller videre at de har lagt til nye funksjoner for automatisk retting til versal begynnelsesbokstav og retting av sammensatte ord, samt korrigere for feilaktige mellomrom. I tillegg til en del andre «bug fixes» finnes nå dessuten en mulighet for å ignorere rettskrivning i nettstedadresser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: