Epson med 60 tommers kanvasrull

Epson har lansert to nye ruller med kanvasduk for sine 64-tommersskrivere for skilt-, foto- og designmarkedet. Water Resistant Matte Canvas og den blankere Premier Art Water Resistant Canvas er allerede tilgjengelig i ruller fra 13 til 44 tommer bredde. Begge de nye 60-tommersrullene er kompatible med den nyeste 64-tommer Epson Stylus Pro 11880. Dukene er fremstilt av en blanding av polyester og bomull, og benytter et hurtigtørkende, høyoppløselig belegg som i følge produsenten er svært motstandsdyktig mot strekking. Water Resistant Matte Canvas har en tykkelse på 375 gram per kvadratmeter mens Premier Art Water Resistant Canvas er 350 gram per kvadratmeter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: