Epson med 60 tommers kanvasrull

Epson har lansert to nye ruller med kanvasduk for sine 64-tommersskrivere for skilt-, foto- og designmarkedet. Water Resistant Matte Canvas og den blankere Premier Art Water Resistant Canvas er allerede tilgjengelig i ruller fra 13 til 44 tommer bredde. Begge de nye 60-tommersrullene er kompatible med den nyeste 64-tommer Epson Stylus Pro 11880. Dukene er fremstilt av en blanding av polyester og bomull, og benytter et hurtigtørkende, høyoppløselig belegg som i følge produsenten er svært motstandsdyktig mot strekking. Water Resistant Matte Canvas har en tykkelse på 375 gram per kvadratmeter mens Premier Art Water Resistant Canvas er 350 gram per kvadratmeter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: