Epson med 60 tommers kanvasrull

Epson har lansert to nye ruller med kanvasduk for sine 64-tommersskrivere for skilt-, foto- og designmarkedet. Water Resistant Matte Canvas og den blankere Premier Art Water Resistant Canvas er allerede tilgjengelig i ruller fra 13 til 44 tommer bredde. Begge de nye 60-tommersrullene er kompatible med den nyeste 64-tommer Epson Stylus Pro 11880. Dukene er fremstilt av en blanding av polyester og bomull, og benytter et hurtigtørkende, høyoppløselig belegg som i følge produsenten er svært motstandsdyktig mot strekking. Water Resistant Matte Canvas har en tykkelse på 375 gram per kvadratmeter mens Premier Art Water Resistant Canvas er 350 gram per kvadratmeter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: