Norprint Rotasjon flytter til Forus.

Norprint Rotasjon har inngått en langsiktig leieavtale for nye lokaler på Forus. Formelt overtar Norprint bygget 1. april 2009 og regner med innflytting i løpet av sommeren 2009, forteller Rolv Johnsen. – Bygget er på 8.600 m2 og passer meget godt til vår produksjon og vi er svært glade for at vi fortsatt skal være i Stavanger, hvor de fleste av våre 65 ansatte bor, legger Johnsen til. I forbindelse med flyttingen til Forus, vil bedriften også investere i nye maskiner og nytt utstyr, som vil bli bestilt i løpet av første halvår 2008.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: