Programvare for lagring av godkjenninger

Ghent PDF Workgroup har sluppet Soft Proofing Ticket, et verktøy som beskrives som en enkel måte for sluttbrukeren til å lagre jobbgodkjenninger. Soft Proofing Ticket benytter Adobes XMP-spesifikasjoner for å legge ved informasjon om brukere og de visningsforhold hvor dokumentet er godkjent. Den inneholder i tillegg en liste med navn, innloggingsdata, godkjenningsdato, beskrivelse av programvaren som benyttes ved godkjenning samt serienummeret på skjermen og dens innstillinger/kalibrering. Soft Proofing Ticket er utviklet gjennom et samarbeid mellom Dalim Software, Integrated Software Solutions og Kodak sammen med brukerorganisasjonene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: