Programvare for lagring av godkjenninger

Ghent PDF Workgroup har sluppet Soft Proofing Ticket, et verktøy som beskrives som en enkel måte for sluttbrukeren til å lagre jobbgodkjenninger. Soft Proofing Ticket benytter Adobes XMP-spesifikasjoner for å legge ved informasjon om brukere og de visningsforhold hvor dokumentet er godkjent. Den inneholder i tillegg en liste med navn, innloggingsdata, godkjenningsdato, beskrivelse av programvaren som benyttes ved godkjenning samt serienummeret på skjermen og dens innstillinger/kalibrering. Soft Proofing Ticket er utviklet gjennom et samarbeid mellom Dalim Software, Integrated Software Solutions og Kodak sammen med brukerorganisasjonene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: