AIT Nørhaven konkurs

Trykkeriet AIT, som Aktietrykkeriet i Trondhjem solgte til Nørhaven i 2004 er konkurs. 40 ansatte er rammet av konkursen i bedriften som de senere år har slitt med underskudd, nedbemanning og innstramninger. Nedgangen startet i 2004, og selv frivillig lønnsreduksjon på 5 prosent blant de ansatte ga et minus i regnskapet for 2006 på 5,1 millioner kroner. Like mye er tapt i fjorårets elleve første måneder, og selskapet hadde ifølge oppbudsbegjæringen en negativ egenkapital på 7-8 millioner kroner og 34,5 millioner kroner i gjeld, skriver Adresseavisen. Selskapet Aktietrykkeriet i Trondhjem lever i beste velgående, gjennom AIT Trykk Otta AS og AIT e-dit AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: