AIT Nørhaven konkurs

Trykkeriet AIT, som Aktietrykkeriet i Trondhjem solgte til Nørhaven i 2004 er konkurs. 40 ansatte er rammet av konkursen i bedriften som de senere år har slitt med underskudd, nedbemanning og innstramninger. Nedgangen startet i 2004, og selv frivillig lønnsreduksjon på 5 prosent blant de ansatte ga et minus i regnskapet for 2006 på 5,1 millioner kroner. Like mye er tapt i fjorårets elleve første måneder, og selskapet hadde ifølge oppbudsbegjæringen en negativ egenkapital på 7-8 millioner kroner og 34,5 millioner kroner i gjeld, skriver Adresseavisen. Selskapet Aktietrykkeriet i Trondhjem lever i beste velgående, gjennom AIT Trykk Otta AS og AIT e-dit AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: