One Vision med flere funksjoner

One Vision, utvikler av programvareløsninger for førtrykk, er klar med oppdateringer for Asura og Solvero. Begge programvarene er nå tilgjengelig i versjon 9.0. Asura og Sovero automatiserer, optimaliserer og kontrollerer trykksaksproduksjonen. Den nyeste versjonen inneholder nye funksjoner for økning av effektiviteten og forbedret automatisering i førtrykksarbeidsflyten. Foruten å håndtere kontroll, korrigering og utskytning av filene i pdf, eps og Postscript, er nå Asura og Solvero kompatible med xps, Windows Vistas nye filformat. Konvertering mellom filformater kan skje automatisk i Asura eller manuelt i Solvero. Man kan også redigere tekst, bilder og grafikk som xps- og pdf-filer. Asura 9.0 og Solver 9.0 har støtte for metadata i xmp-formatet, en ny transparensmotor og seks ulike valg for jpeg-komprimering. Andre forbedringer er prioritering og kontroll av filkøer og bakoverkompatibilitet for konvertering av pdf-filer til tidligere versjoner. Asura 9.0 krever Microsoft Windows Server 2003 Standard Edition, Windows XP Professional, minimum Service Pack 2, Windows 2000 Professional eller Server, service Pack 4 eller Windows Vista. Solvero 9.0 har støtte for Mac OS X og Windows.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: