One Vision med flere funksjoner

One Vision, utvikler av programvareløsninger for førtrykk, er klar med oppdateringer for Asura og Solvero. Begge programvarene er nå tilgjengelig i versjon 9.0. Asura og Sovero automatiserer, optimaliserer og kontrollerer trykksaksproduksjonen. Den nyeste versjonen inneholder nye funksjoner for økning av effektiviteten og forbedret automatisering i førtrykksarbeidsflyten. Foruten å håndtere kontroll, korrigering og utskytning av filene i pdf, eps og Postscript, er nå Asura og Solvero kompatible med xps, Windows Vistas nye filformat. Konvertering mellom filformater kan skje automatisk i Asura eller manuelt i Solvero. Man kan også redigere tekst, bilder og grafikk som xps- og pdf-filer. Asura 9.0 og Solver 9.0 har støtte for metadata i xmp-formatet, en ny transparensmotor og seks ulike valg for jpeg-komprimering. Andre forbedringer er prioritering og kontroll av filkøer og bakoverkompatibilitet for konvertering av pdf-filer til tidligere versjoner. Asura 9.0 krever Microsoft Windows Server 2003 Standard Edition, Windows XP Professional, minimum Service Pack 2, Windows 2000 Professional eller Server, service Pack 4 eller Windows Vista. Solvero 9.0 har støtte for Mac OS X og Windows.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: