Canon med nye "kopiskrivere"

Canon lanserte nylig tre nye kopierings-og utskriftsløsninger; Ir3180c/ci, ir5880c/ci og ir6880c/ci. De nye maskinene skriver ut fra 31 til 68 svart-hvitt-sider i minuttet og 16 i farge, og retter seg mot mindre arbeidsgrupper i små og mellomstore bedrifter. – For kunder med stort behov for sorthvitt-utskrifter, men som fra tid til annen har behov for utskrift av en presentasjon eller noe annet i farger, er en ren fargeskriver sjelden et økonomisk alternativ. For disse selskapene har Canon utviklet sin nye serie kopiskrivere, forteller Christoffer Bohrn, svensk produktsjef for Office Print hos Canon. Canon har i tillegg lagt til flere sikkerhetsfunksjoner som kryptering og sletting av data på skriverens harddisk, og selskapet garanterer at konfidensiell informasjon ikke spres videre. Skriverne er sertifisert i henhold til sikkerhetsstandarden Common Criteria Certified. De nye maskinene fra Canon er utstyrt med iWAMS (Acces Managemet System) som tillater administratorene å kontrollere utskriftskostnader og rettigheter for brukerne.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *