Canon med nye "kopiskrivere"

Canon lanserte nylig tre nye kopierings-og utskriftsløsninger; Ir3180c/ci, ir5880c/ci og ir6880c/ci. De nye maskinene skriver ut fra 31 til 68 svart-hvitt-sider i minuttet og 16 i farge, og retter seg mot mindre arbeidsgrupper i små og mellomstore bedrifter. – For kunder med stort behov for sorthvitt-utskrifter, men som fra tid til annen har behov for utskrift av en presentasjon eller noe annet i farger, er en ren fargeskriver sjelden et økonomisk alternativ. For disse selskapene har Canon utviklet sin nye serie kopiskrivere, forteller Christoffer Bohrn, svensk produktsjef for Office Print hos Canon. Canon har i tillegg lagt til flere sikkerhetsfunksjoner som kryptering og sletting av data på skriverens harddisk, og selskapet garanterer at konfidensiell informasjon ikke spres videre. Skriverne er sertifisert i henhold til sikkerhetsstandarden Common Criteria Certified. De nye maskinene fra Canon er utstyrt med iWAMS (Acces Managemet System) som tillater administratorene å kontrollere utskriftskostnader og rettigheter for brukerne.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: