Krona Trykk valgte Komori 8-farger

Coloro melder at Krona Trykk i Moss har bestilt ny 8 farger Komori LS840 P og nytt arbeidsflytsystem fra Screen. Mengden av åttefargemaskiner i 70×100-segmentet øker stadig. Sist ut er Krona Trykk i Moss, som har valgt å satse på Komori LS840 P – en åttefargemaskin med vending i 70×100-format. Den er dermed i stand til å produsere firefargetrykk på begge sider av papiret i én gjennomkjøring. I følge leverandøren Coloro blir dette den tredje trykkmaskinen i sitt slag her i landet. Selskapet forteller i en pressemelding at Krona Trykk gjorde grundige tester og vurderte flere maskiner og leverandører opp mot hverandre. Valget skal være tatt ut fra helheten mellom maskintekniske aspekter, leverandørens kompetanse, service, garantier og finansieringsløsninger. Coloro AS og Komori kom i følge pressemeldingen best ut i test blant konkurrentene, med en poengoppnåelse på hele 96 av mulige 100 poeng. Krona Trykk har også besluttet å investere i nytt arbeidsflytsystem. Her falt valget på Trueflow SE fra Screen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: