Krona Trykk valgte Komori 8-farger

PUBLISERT: 29 januar 2008
OPPDATERT: 21 mars

Coloro melder at Krona Trykk i Moss har bestilt ny 8 farger Komori LS840 P og nytt arbeidsflytsystem fra Screen. Mengden av åttefargemaskiner i 70×100-segmentet øker stadig. Sist ut er Krona Trykk i Moss, som har valgt å satse på Komori LS840 P – en åttefargemaskin med vending i 70×100-format. Den er dermed i stand til å produsere firefargetrykk på begge sider av papiret i én gjennomkjøring. I følge leverandøren Coloro blir dette den tredje trykkmaskinen i sitt slag her i landet. Selskapet forteller i en pressemelding at Krona Trykk gjorde grundige tester og vurderte flere maskiner og leverandører opp mot hverandre. Valget skal være tatt ut fra helheten mellom maskintekniske aspekter, leverandørens kompetanse, service, garantier og finansieringsløsninger. Coloro AS og Komori kom i følge pressemeldingen best ut i test blant konkurrentene, med en poengoppnåelse på hele 96 av mulige 100 poeng. Krona Trykk har også besluttet å investere i nytt arbeidsflytsystem. Her falt valget på Trueflow SE fra Screen.

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768