TwinTurbo fortsetter fremgangen

TwinTurbo fortsetter fremgangen Da to engasjerte oppfinnertyper i nittiårene oppfant en støvsuger som kunne fjerne papirstøv fra papirbanene, kunne ingen forestille seg den store suksessen dette produktet har fått. RR Print har sett støvsugerens muligheter, og introduserer den nå på det skandinaviske markedet. Det er til nå installert nesten 100 TwinTurbo enheter i Europa, på både enkelt- og dobbeltbrede maskiner, og til sommeren installeres TwinTurbo på Skandinavias første trippelbrede maskin, nemlig på Dansk Avistryks nye KBA Commander 6/2.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: