TwinTurbo fortsetter fremgangen

TwinTurbo fortsetter fremgangen Da to engasjerte oppfinnertyper i nittiårene oppfant en støvsuger som kunne fjerne papirstøv fra papirbanene, kunne ingen forestille seg den store suksessen dette produktet har fått. RR Print har sett støvsugerens muligheter, og introduserer den nå på det skandinaviske markedet. Det er til nå installert nesten 100 TwinTurbo enheter i Europa, på både enkelt- og dobbeltbrede maskiner, og til sommeren installeres TwinTurbo på Skandinavias første trippelbrede maskin, nemlig på Dansk Avistryks nye KBA Commander 6/2.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: