Plazakonsept på Drupa

Sammenslutningen av grafiske leverandører, Print City, vil introdusere et nytt Plaza-konsept på Drupa. Bak Plaza-navnet ligger en rekke nye tiltak, som skal gjøre det lettere for besøkende å orientere seg i hall 6. Under slagordet «Connection of Competence» informerer Print Citys medlemmer om muligheter med trykk og emballasje-materialer på 380 kvadratmeter. Innenfor dette området vil du altså kunne finne: • Et sentralt informasjonssenter og knutepunkt for besøkende der du kan få informasjon om de forskjellige kompetanse-sentrene. • Et presentasjonsområde der de besøkende kan få innsikt i ulike prosjekter som ligger under Print City. • Flere integrerte kompetansesentra, med nye forskjellig kunnskap på ett sted. På Drupa 2008 deltar mer enn 30 forskjellige medlemmer av Print City med stander på mellom 20 og4000 kvadratmeter. Mer informasjon på www.printcity.de.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *